A SHERA termékek kizárólagos forgalmazása mellett a Hatho polírozó eszközeit, a Gramm Technik galvanizáló gépét és alapanyagait, illetve a Reox kerámiai festéket is forgalmazzuk.

Utazó kereskedőink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, a tanácsadás és új termékek bemutatása mellett a megrendelt termékek kiszállításában is segítségünkre vannak.

A Shera classic termékcsaládot az országban működő fogtechnikai laborok többsége a mindennapi munkák során is használhatja, a SHERA Digital termékeit és eszközeit pedig a digitálisan működő laboratóriumoknak ajánljuk.

Kizárólag olyan alapanyagokat és termékeket forgalmazunk, amelyekről részletes tájékoztatást tudunk adni vásárlóinknak és pontosan be tudjuk mutatni a felhasználási lehetőségeiket.

A Shera németországi központjával folyamatos és szoros kapcsolatban állunk, így a nagyobb megrendeléseket is gyors szállítási határidőkkel tudjuk vállalni, azonban az esetek túlnyomó többségében saját raktárkészletünkből, akár már másnap el tudjuk küldeni a megrendelt termékeket.

Új honlapunkon keresztül egyszerűbben és gyorsabban tudja leadni megrendelését, amennyiben viszont tanácsadásra van szüksége a vásárlás előtt, keressen minket bizalommal, hogy a leginkább megfelelő termékeket küldhessük Önnek!


Kapcsolat

Megrendelés, számlázás

Rudolf Viktória

+36 30 559 5260

Tanácsadás

Medvey Zsolt

+36 30 991 3261

Tanácsadás

Gróf Attila

+36 70 904 3059